Пропускане към основното съдържание

Кадрите с полицейско насилие показват ясно какъв е РЕДЪТ при ГЕРБ. А ХАОСА очевидно е беззаконието да излезе на бял свят

Вчера 13,08,2021 г, в НС бяха показани записи от камерите на НСО под колоните на министерски съвет по време на протестите срещу Бойко Борисов и Гешев. Грижливо критите записи все пак видяха бял свят, и потресоха обществото. На тях ясно и категорично се вижда полицейския произвол и насилие на ДОСТОЙНИ полицейски индивиди над младежи поставени в безпомощно състояние. Вижда се злобата и престараването в обслужването на властта на Бойко Борисов, а по-страшното е че тези индивиди "работят" без притеснение пред обективите на охранителните камери, че може да попаднат под ударите на  закона за действията си. Важно е как реагират /без/отговорните фактори узурпирали върховете на власта. Чудя се къде са политическите РЕНЕГАТИ Тома Биков и Даниел Митов да ни обяснят, че това са прикрити като полицаи болшевики и  меншевики които са изпратени от Рувен Радев и Решетников да сеят  ХАОС в РЕДА. А какъв е ПРАВНИЯ РЕД МВР прави някаква проверка в стил пунта мара, като заедно с НСО прикриват УМИШЛЕНО доказателства, като дори отказват да ги предадат на два съдебни състъвъ, олигарха и главен прокурор Иван Гешев /стилъ му на живот и охрана надминават тези на обикновените олигарси/ се прави на ни лук ял не лук мирисъл. Така действа тази организирана прастъпна група в опитите да се предпазват едни други.  Това е РЕДА на БУЦИ.

Бойко Борисов юли 2020Но, неговият дядо-комунист (на студента Марчев) не е дал възможност някога да отидеме да учиме в Брюксел, Хага, Лондон или където и да било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоктивен прах, да маршируваме на манифестации с червени връзки. Така че тази демокрация им даде възможност да отидат да учат, да работят, да пътуват, да видят света". Тук може би е добре да направин няколко уточнения, че Буци по времето на Чернобил е бил доста доста голям за да е пионерче, по това време самият ТОЙ е КОМУНИСТ  и какво точно са му пречили неговите не ясно, а и никои не го пита и дядото на момчито не е бил комунист. Този доказан лъжец и с влезли в сила присъди за клеветничество, днес се пробутва за пореден път като единствен спасител на територията. 

МВР
Основният виновник упорито мълчи и сес стреми с всички възможни средства да замете проблема и да измести фокуса от проблема. 
Министър на МВР Младен Маринов юли 2020 - "Искам да се отразява обективно ситуацията, така че да не се правят внушения, че когато полицията е провокирана и прилага физическа сила, да се говори, че тя бие", заяви Маринов в Народното събрание. Този днес е депутат от ГЕРБ-СДС и не се притеснява от прикриванто на престъпление,
Министър на МВР Христо Терзийски януари 2021 обяви, че били извършени проверки, но не било установено каквото и да е полицейско насилие. Терзийски все пак допусна, че прокуратурата може да открие и нещо различно. Тези изявления са на фона на голям брои любителски видеа показващи обратното, а вероятно е бил запознат и със записа показан в петък. Днес той е депутат в храма на законстта  от ГЕРБ-СДС и не се притеснява от прикриванто на престъпление, 
При министър Бойко Рашков тези безобразия все пак успяват да видят бял свят. 

Прокуратурата  август 2021 - В понеделник прокуратурата ще провери дали излъченото в НС видео с брутални кадри на насилие от полицаи над протестиращи е било обект на анализ от държавното обвинение. Ако не е било, прокуратурата ще се самосезира, за да го провери, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата пред в "Сега".    Сийка Милева била в отпуск е не била гледала кадрите. Да се чуди чивек в кой сват живее тази жена. 
интересно ще да разберем дали ведомството на живеещия като олигарх с държавни пари е било запознато с тези кадри, или достойните офицери от НСО  и МВР са ги укрили умишлено от тях.

Юли 2020 Докато е в отпуск олигарха и главен прокурор Иван Гешев /стилъ му на живот и охрана надминават тези на обикновените олигарси/ награди с "Награден нож" и "Служебна благодарност"  бившия министър на МВР Младен Маринов.
Юли 2020 по това време Сийка Милева също не е знаела за любителските записи за същото насилия и не известно да и образувана проверка. 

НСО  
Според изявление на адвокат Хаджигенов от януари 2021 отказва да предостави копия от записите на два състава на българския съд "Два състава на Софийския районен съд са поискали по повод делата, които заведох, от директора на НСО да предостави копие от записите с двете камери, които се намират зад колоните. По едното дело има отговор, че няма да ги предоставят". На практика "офицерите" от НСО поставяйке се в услега да прикрият беззаконията на МВР се поставят над съдебната системав една правова държава, и е видно цяла година, че няма сила която да въведе РЕД в ХАОСА между институциите. 










Коментари

Популярни публикации от този блог

ВМРО БНД на шкембе войводата Каракачанов и пияницата и едър хулиган Джамбазки си повярва, че може да влезе сама в новия парламент

 Днешният ден започна с радост за ушите на голяма част от хората обичащи и милеещи за България, но неможещи да се нарекат Патри оти. Не защото не са такива, а защото тази дума бе узурпирана от група случайно попаднали във власта  келепираджии. Ако не споделяте  и подкрепяте оцеляването им в келепира, то вие нямате право да се наричате патриот. Днес разбрахме,че така наречена коалиция "Обединени патриоти " се разпада. По-гладната за келепир и повярвала си партия ВМРО БНД (,това е истинкото име на шкембе войодите) обяви, че ще се явява сама на предстоящите избори. Забавни са мотивите им и бъдещите им твочески планове.  МОТИВИ " Самостоятелното явяване е мотивирано като желание от структурите и ръководството с много добрите резултати, които ВМРО направи на изборите за Европейски парламент и на местните избори през 2019 г., на които се яви самостоятелно. На евроизборите войводите вкараха двама представители в ЕП – Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков. А на местния вот ВМРО удво

Защо се чудите на поредния теч на ГЕРБерски строеж с Европейски пари ? А Варненци си заслужават съдбата

Преди няколко дена  във Варненския залив изплува поредният видим резултат от управлението на Бай Ганьо Суджука. Толкова видим, че чак  вони. Вони на корупция, която хората във Варна си харесват по време на избори, Гешефтурата а преди това Цацаратурата оглушително мълчи и замита под килима пета ръка на ЗАКОНА. Няма го Суджука да се изока от единия бряг към другия бряг с множество доволни граждани как и кога ще им "реши" проблема, за който ТОЙ и партията МУ нямат вина и са "наследили" от древните римляни може би. Къде е "Севда" ТВ да отрази проблема и обещанието на джипката за решението, изсипвайки поредна порция безотчетни обществени средства. А ортака му в управлението и театрал по образование прави проверки. Смях, ама як смях !

Ние чакаме да спасят държавата от счупване, а те си се забавляват в парламента с пълния размер на пари и привилегии

Ръководните фактори на тероторията, ни плашат, че нямаме ли работещ парламемт ще "счупим" държавата. А по света и у нас върлува страшна пандемия, която ни дебне за да ни затрие. И хората се уплашиха. Спряха масово да протестират срещу окопалите се във власта наглеци, и взе да чака да го спасяват. През това време местният дерибей Борисов си прави брутално нагла предиюзборна кампания с народна пара. А в парламента, който ако нямаме ще "счупим" държавата вместо да работи, кипи веселба. Все пак работят или не си получават пълния размер на отчетните и безотчетните пари и привилегии. Та там в дома на комунизма и веселието депутат от ГЕРБ реши да остроумничи върху буквата "П" и последствията от употребата й  в съкращенията  БСП и ДПС. Но веселяка не се сети за едно друго известно съкращение по отношение на Цвета Караянчева.  - ПКП. Дори на самата ПКП и стана весело и забавно след като депутатина от ГЕРБ приключи. И докато се веселяха на трибуната цъфна председате