Пропускане към основното съдържание

Модела Борисов – ограби пенсионерите с десетки милиарди левове за трите си /не/успешни мандата !!!

Наближават поредните избори за тази година, както и подривната дейност на комуниста Борисов от Банкя, който не си върна партийната книжка, и предпочете да напусне МВР. Това е важно да се знае, тъй като Борисов от Банкя постоянно се пробутва за демократ и ни „пази” от комунистите. На срещата МУ с ГРОБ жени Пловдив или  Жени  ГРОБ Пловдив, Бойко от Банкя за пореден път се подигра с българските пенсионери. На мен лично много ми липсваше най-голямата и истинска жена в ГРОБ – Тома Биков. Този път очевидно бяха взети мерки да няма противоречащи на Борисов от Банкя. Присъстваха типичните безгръбначни индивиди готови на всичко за постове и порции. Първа говори Мария Габриел – трудоустроена от ГРОБ в ЕП да е на добра служба и заплата, без да има ясни резултати от престоя й за обществото. Както винаги тя говори, но на практика нищо съществено не каза. Може би сте забравили, но това е жената която като евродепутат получи по бързата процедура от представящата се за кмет на София Фандъкова общинско жилище на преференциални цени като крайно нуждаеща се, за да си СТОКИРА /каква хубава вносна от Брюксел дума/ багажа. Тази ПОЧТЕНА  жена със заплата десетки хиляди евро без срам и угризения взе апартамент изпреварвайки хиляди семейства с деца, които трудно свързват двата края. Такава е нашата Мария Габриел почтена и препълнена с европейски ценности. След нея думата взе друга почтена дама, която до скоро громеше Бойко от Банкя, но след поста на областен управител и депутат от ГРОБ, за нея стана чест да хвали тези които до скоро заклеймяваше. Какво да я правиш Дани Каназирева поредната почтена жена от ГРОБ. После една жена говори куп безсмислици, като по едно време дори на Бойко от Банкя му идваше да стане и да си тръгне. след като приключи и тя да се слага на Вожда, дойде време на тежката артилерия – Бойко от Банкя. В началото на словото си ТОЙ за пореден път благодари на фондацията „Ханс Зайдел”, която десетилетие подкрепяла техните мероприятия. Както виждаме ТОЙ не се притеснява, че по закон чуждестранни фондации нямат право да подкрепят политически партии. Хубавото за него е, че нито  Цацаров преди, нито ГешеФта сега се интересуват от подобни многократни изяви. Медиите също не ги интересуват тези дребни подробности. Като цяло репертоара МУ е както винаги един и същ без големи отклонения. Бой по Радев и служебното правителство с полуистини и откровени лъжи, като се изказа по всички възможни теми. „Изненадващо” на седянката имаше и мисирки. Казвам мисирки, защото ако си направите труда да изгледате видеото до самия край ще видите как ТОЙ  Бойко от Банкя ги подканя да го питат, а те измънкаха три четири въпроса от серията ТЪПИ.

Впечатление прави от монолога му, че след 12 години управление този човек продължава да не разбира как функционира държавата, а дава заявка пак да управлява. Друго интересно е, че след 12 години диктатура ТОЙ не намира вина в себе си. Всичките „злини” станаха за пет месеца. Още по-брутална и нагла е заплахата МУ към пенсионерите. Борисов се обърна към пенсионерите с предупреждението, че в бюджета няма да има пари за пенсии през януари 2022 г., ако продължават да подкрепят диктатора Радев.   

Три неща, които направи почтения Борисов за да открадне десетки милиарди от българските пенсионери !!!

-  Борисов от Банкя заедно с  шмекера Дянков създадоха  Държавна консолидационна компания, в която прехвърлиха държавните предприятия за да избегнат вноските в Сребърния фонд при приватизация или продажба.  Няма официална информация каква сума е останала за чекмеджетата по това перо !

-  при толкова излишъци всяка година нищо не е постъпило в Сребърния фонд.

-  НО НАЙ-ГОЛЯМАТА кражба е, че през цялото МУ 12 годишно управление пенсиите не само не бяха преизчислявани, но и от 2009 до 2013 ги замрази, като отказа и да ги актуализира по швейцарското правило. Последното преизчисляване  е от  2008 г. направено от БСП. Любопитно е да припомним, че именно това преизчисление беше повод в първото правителство на ГРОБ Бойко от Банкя редовно /както днес „громи” Радев/ да  държи тиради срещу БСП, че увеличили пенсиите, а ТОЙ трябвало да ги плаща /не стана ясно ние с нашите данъци ли ги плащахме или ТОЙ ги вадеше от личните си спестявания/. Реално така този приятел на почтеността за трите си мандата е ОТКРАДНАЛ от нашите майки и бащи десетки милиарди, а в края на /не/успешните три мандати 43 % от пенсионерите да са с пенсии под прага на бедност. И на тоя фон да се гавриш с тях да ти  кажат едно благодаря, че си им подхвърлил 50 лева, както каза на Цветанов да даде пържолки на кучето открило трупа на момиче в Перник.




Коментари

Популярни публикации от този блог

ВМРО БНД на шкембе войводата Каракачанов и пияницата и едър хулиган Джамбазки си повярва, че може да влезе сама в новия парламент

 Днешният ден започна с радост за ушите на голяма част от хората обичащи и милеещи за България, но неможещи да се нарекат Патри оти. Не защото не са такива, а защото тази дума бе узурпирана от група случайно попаднали във власта  келепираджии. Ако не споделяте  и подкрепяте оцеляването им в келепира, то вие нямате право да се наричате патриот. Днес разбрахме,че така наречена коалиция "Обединени патриоти " се разпада. По-гладната за келепир и повярвала си партия ВМРО БНД (,това е истинкото име на шкембе войодите) обяви, че ще се явява сама на предстоящите избори. Забавни са мотивите им и бъдещите им твочески планове.  МОТИВИ " Самостоятелното явяване е мотивирано като желание от структурите и ръководството с много добрите резултати, които ВМРО направи на изборите за Европейски парламент и на местните избори през 2019 г., на които се яви самостоятелно. На евроизборите войводите вкараха двама представители в ЕП – Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков. А на местния вот ВМРО удво

Защо се чудите на поредния теч на ГЕРБерски строеж с Европейски пари ? А Варненци си заслужават съдбата

Преди няколко дена  във Варненския залив изплува поредният видим резултат от управлението на Бай Ганьо Суджука. Толкова видим, че чак  вони. Вони на корупция, която хората във Варна си харесват по време на избори, Гешефтурата а преди това Цацаратурата оглушително мълчи и замита под килима пета ръка на ЗАКОНА. Няма го Суджука да се изока от единия бряг към другия бряг с множество доволни граждани как и кога ще им "реши" проблема, за който ТОЙ и партията МУ нямат вина и са "наследили" от древните римляни може би. Къде е "Севда" ТВ да отрази проблема и обещанието на джипката за решението, изсипвайки поредна порция безотчетни обществени средства. А ортака му в управлението и театрал по образование прави проверки. Смях, ама як смях !

Ние чакаме да спасят държавата от счупване, а те си се забавляват в парламента с пълния размер на пари и привилегии

Ръководните фактори на тероторията, ни плашат, че нямаме ли работещ парламемт ще "счупим" държавата. А по света и у нас върлува страшна пандемия, която ни дебне за да ни затрие. И хората се уплашиха. Спряха масово да протестират срещу окопалите се във власта наглеци, и взе да чака да го спасяват. През това време местният дерибей Борисов си прави брутално нагла предиюзборна кампания с народна пара. А в парламента, който ако нямаме ще "счупим" държавата вместо да работи, кипи веселба. Все пак работят или не си получават пълния размер на отчетните и безотчетните пари и привилегии. Та там в дома на комунизма и веселието депутат от ГЕРБ реши да остроумничи върху буквата "П" и последствията от употребата й  в съкращенията  БСП и ДПС. Но веселяка не се сети за едно друго известно съкращение по отношение на Цвета Караянчева.  - ПКП. Дори на самата ПКП и стана весело и забавно след като депутатина от ГЕРБ приключи. И докато се веселяха на трибуната цъфна председате